Kedves SLIP résztvevők és Gépészek!

A tavaszi félév ZH időszakának vége egyet jelent a SLIP közeledtével, márpedig ha SLIP akkor Kortes Kocsma, már-már hagyományként kiegészülve egy Epic Meal Time-mal.

kép

A KÁTÉ és a Senior Gárda közös rendezésének keretein belül kipróbálhatjátok az idei SLIP csapatok inspirálta egyedi italokat és a szokásos hot-dogok sem maradnak el. A fiataloknak hangolódásként, az öregebbeknek pedig nosztalgiaként az elmúlt évek SLIP csapatvideóit is le fogjuk vetíteni.

Találkozzunk 11. hét hétfőn (04.29.) 18:00-kor a HK udvarban és melegítsünk be együtt a hét megpróbáltatásaira!

A KÁTÉ itallapja később kerül majd bemutatásra, hot-dogot pedig az alábbi linken keresztül tudtok rendelni:
https://seniorgarda.hu/rendezvenyek/epic-meal-time/...

Üdv,
KÁTÉ és Senior Gárda

Hamarosan kezdődnek az ESN BME toborzási eseményei!
Egy szuper lehetőséget szeretnénk megosztani Veletek, melyet mindenképpen jó lehetőségnek gondolunk, ha vonzz a nemzetközi környezet, Erasmusod előtt szívesen kipróbálnád, illetve ha visszatérőként hiányolod az Erasmus élményt! Szívesen látunk akkor is, ha csak részesévé válnál egy laza, nyitott és összetartó közösségnek, esetleg fejlesztenéd szervezői készségedet!
Ismerj meg minket az Infoesteken és Bevonó táborunkban:
Infoest I.: 2023. 01. 18. 19:00, Illegál (Kazinczy utca)
Infoest II.: 2023. 01. 26. 19:00, Kármán klub
 
További részleteket az alábbi linken olvashattok:

Érdekel milyen egy nemzetközi diákszervezetben tevékenykedni?

Szeretnéd az elkövetkezendő egyetemi féléveidet egy összetartó társaság tagjaként eltölteni?

Gyere el a Február 19-én a Bevonó eseményünkre, ahol bemutatjuk mivel foglalkozik szervezetünk és megtudhatod hogyan csatlakozhatsz hozzánk!

Nem kell mást tenned, mint kitölteni ez a formot: https://bit.ly/bevonoRegisztracio Február 18. 12.00-ig!

A részleteket megtalálhatod a Facebook eseményünkben:

https://fb.me/e/cTGPDbcUC

 

Az új tanév új versenyszezont is jelent, így csapatunk, a BME Solar Boat Team tagfelvételt hirdet!

Ha szeretnél részese lenni egy napelemes hajó tervezésének és megépítésének, valamint szívesen képviselnéd egyetemünket külföldi versenyeken, akkor ne habozz, töltsd ki az alábbi google formot, hogy a következő hetekben még többet tudj meg csapatunkról!

Nálunk lehetőséged adódik bővíteni és gyakorlatban alkalmazni a megszerzett tudásodat‍

Várjuk a jelentkezésed a következő tématerületekre:

  • Elektronika
  • Mérnökinformatika
  • Anyagtechnológiai
  • Konstrukció & szimuláció
  • Business marketing
  • Pénzügy & stratégia
Bővebben ...

Ha érdekel az energetika, felcsigáznak a modern kor energiaipari megoldásai, vagy csak szeretnéd kiegészíteni és gyakorlatban megismerni, esetleg bővíteni az egyetemen tanult tudásodat, akkor köztünk a helyed! Jelentkezz az ESZK-ba, hiszen nálunk olyan előnyökre, ismeretekre és kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek hozzájárulnak szakmai fejlődésedhez, jövőbeli sikereidhez.

Bővebben ...

A Mechatronika Szakosztály 2008 óta biztosít lehetőséget a mechatronika iránt érdeklődő hallgatók számára, hogy szakmailag fejlődjenek, érdekes projektekben vehessenek részt, és tanulmányaikhoz segítséget kapjanak. A Szakosztályunk célja, hogy tagjaink kamatoztassák a szakmai tudásukat, miközben megosztják azt másokkal. Széleskörű közösségünkben mind az első-, mind a felsőbbévesek megtalálják a nekik való feladatokat.

Bővebben ...

A Gillemot László Szakkollégium tagtoborzó eseményt tart a 2020/21-es tanév őszi félévének első hetében. Az esemény során jelenlegi tagjaink mutatják be nektek, hogyan is működik a szakkollégium, milyen lehetőségeitek vannak és milyen programokat fogunk szervezni a félév folyamán.

Bővebben ...

A távoktatás miatt otthon töltött idő alatt a KÁTÉ szerkesztősége úgy döntött, hogy egy online számot mutat be nektek.

Ha egy kis könnyed harapnivalóra vágytok a vizsgáitok között, túra-tippeket vagy épp karantén érdekességeket szeretnétek megtudni, olvassátok el a júniusi különszámunkat, melyet ITT értek el!

Kellemes időtöltést és sikeres vizsgaidőszakot kívánunk mindenkinek!

További cikkeink...

Támogatóink