Szeretnénk Nektek egy kis segítséget nyújtani a Gépszerkesztés 2. zh-ban is. Ez az eddigiekhez képest rendhagyó módon történne: A Teams csoportba feltöltöttünk néhány összeállítási rajzot, amelyekhez megadtunk néhány tételt, amelyeket kirészletezhettek. Ha szombat éjfélig bekülditek a Teams csoportba az általatok készített kirészletezést, akkor visszaküldjük nektek a már kijavított rajzot. 

Bővebben ...

Kedves Gépészek!
 
Lassan közeledünk a szorgalmi időszak végéhez, biztosan mindenki kezd kifáradni. Lendületből viszont nem szabad alábbhagyni, ezért a szokásoshoz hasonlóan egy pörgős konzival készülünk nektek!
 
Viszont egy fontos dologra felhívnánk a figyelmetek.
Az eddig megszokott megoldástól most eltérnénk, és egy újabb jobb módszert alkalmaznánk. 
Mostantól nem YT streamet fogunk használni, hanem a Microsoft stream alkalmazását. Ezzel segítve azt, hogy gyorsabban eljuthasson hozzátok a konzultáció anyaga.
Ezért kérlek figyeljetek, mert innetől már Edu-s email címet kell a formban megadnotok.

Bővebben ...

Közeledik a félév végi hajtás, besűrűsödnek a számonkérések. Az eddig megszokott módon ismét készülünk nektek egy matek konzultációval, hogy a sok teendő ellenére megfelelően fel tudjatok készülni a második zárthelyire és ne a félév végén menjen el az eddig befektetett munka. Ezt a konzultációt a gépész és a terméktervező szak matematika oktatásához igazítottuk, így főleg nekik lesz hasznos.
Ha úgy érzed elakadtál vagy csak szeretnél biztosra menni, akkor jelentkezz az alábbi form kitöltésével:
https://forms.gle/4Hkb5ha57s3BThJJA
Bővebben ...
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök