Sziasztok!

A KRB tagtoborzó során két nagyobb eseménnyel készülünk Nektek. Az egyik a Nyílt gyűlés, ahol részletesebb betekintést nyerhettek a KRB működésébe és az általunk szervezett rendezvényekbe - erről további információkkal később jelentkezünk.

Tartunk a Nyílt gyűlés előtt azonban még egy Ismerkedős Estet is, ahol kötetlen formában lesz lehetőségetek megismerkedni a KRB tagjaival. Itt bármit kérdezhettek tőlünk, illetve a KRB volt és jelenlegi vezetőitől is, és mi igyekszünk minden felmerülő kérdést megválaszolni - legyen az személyes vagy szakmai jellegű. De ha nincs kérdésetek, és csak beszélgetni jönnétek egy ital társaságában, akkor is várunk szeretettel!

Az Ismerkedős Est szerdán, szeptember 29-én este 18:00-kor lesz a Kármánban, az FSZ009-es teremben (a külsősöknek természetesen segítünk a bejutásban).

Nagyon várjuk, hogy találkozhassunk minél többetekkel, és megismerhessünk Titeket. A helyetekben semmiképp sem hagynánk ki ezt az alkalmat, már csak azért sem, mert készülünk Nektek néhány finom meglepetéssel is!

 

Üdv,
A KRB csapata

A Gépészkar életében az egyik legfontosabb esemény a Slip – Gépészkari Napok. Ez az a pihentető sziget a 7. hét és a viszgaidőszak között, ahol gólya és msc-s együtt, egy csapatban versenghet napközben különbnél különb feladatokban, majd este közösen élvezhetik az év legfelkapottabb zenekarainak, valamint a rendezvény visszatérő vendégeinek koncertjeit.

Ez épp így lenne idén is, ám ahogyan a jelenléti laborjainkat, a pandémia a Slip-et is elsöpörte. De mivel a tavaszi félév Slip nélkül olyan lenne, mint a GMA pótlabor nélkül, ezért a Kari Rendezvény Bizottság idén is elhozza nektek a Gépészkari Napok virtuális megfelelőjét, a SLIP ONLINE-t!

 

Bővebben ...

A Kari Rendezvény Bizottság legújabb online eseményére hívunk meg Titeket, ami nem más, mint a Gépész honfoglaló bajnokság!
Szívesen megmérettetnéd tudásodat a gépész hallgatók körében? Akkor nincs más dolgod, mint az ezen a formon leadni a nevezésed február 16-ig. 
A verseny február 19-20. között kerül megrendezésre.

Csatlakozz hozzánk és legyél Te a gépészek bajnoka! Az első három helyezett nyereményben részesül. További információk a Facebook eseménynél

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök