Közösség

A Grafikus Kör 2018-ban alakult, a Gépész Kar azon tagjaiból, akik mindig készen álltak, ha grafikai munkák készítéséről volt szó, egy logó, egy plakát vagy egy borítókép esetében. Úgy döntöttünk szeretnénk hivatalos körré válni és együtt csapatban dolgozni, valamint segíteni az alattunk lévő évfolyamokat a fejlődésben.

Az elmúlt egy évben már kész tervekkel tudtunk előállni a kezdeti tapasztalatainkból. Elindult a próbáztatás, ahol a jelentkezők egyéni elméleti és gyakorlati segítséget és alapokat kaphattak heti rendszerességgel a gyűléseken, a külsősöknek pedig külön kurzusokat hirdettünk vektor és pixelgrafikus, valamint látványtervező témakörben, nem csak termékes vonalon.

Lehetőségünk volt dolgozni a gépészkari programokon: SLIP, Kultúrhét, Kármán Nap, Harmadoló Est, Gólyatábor, Jeges Estek, Koliavató, Gólyabál, Főzőverseny, Szobatisztasági verseny, Gyűrűavató. Ezen kívül más gépészkari és egyetemi felkéréseket is kaptunk az Kozmosz Körtől, BME Fuse-tól, a GLSZ-től, a MűGép-től, a CMG-től, az Orvostechnika Szakosztálytól, a MET IT-től, az Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék-től, valamint végre elkészült az egyedi megrendelő formunk is online, amit a Számítástechnika Szakosztálynak köszönhetünk, akiknek cserébe most a logójuk megújításán dolgozunk.

A munka mellett persze csapatépíteni és kikapcsolódni is szoktunk. Az éven volt már az Öregedők búcsúztatós vacsora, Kahoot-os csapatépítés, karácsonyi buli, valamint a már hagyománnyá váló hétvége Pusztavacson.

Támogatóink