Közösség

Ha érdekel az energetika, felcsigáznak a modern kor energiaipari megoldásai, vagy csak szeretnéd kiegészíteni és gyakorlatban megismerni, esetleg bővíteni az egyetemen tanult tudásodat, akkor köztünk a helyed! Jelentkezz az ESZK-ba, hiszen nálunk olyan előnyökre, ismeretekre és kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek hozzájárulnak szakmai fejlődésedhez, jövőbeli sikereidhez.

Mi is az az ESZK?

Az Energetikai Szakkollégium 2002. október 17-én alakult gépész és villamosmérnök hallgatók együttműködésében. Széleskörű tevékenységeink közé tartoznak a nyilvános üzemlátogatások és előadások, de szervezünk kifejezetten tagjaink számára is belső programokat. Ilyenek például hard és soft skilleket fejleszteni hivatott belső kurzusok, változatos tréningek vagy a belsős előadások. Nálunk kibontakoztathatod a benned rejlő kreativitást és szakmai motivációt is, hiszen különböző - többek között DIY (Do it Yourself) - projektekben vehetsz részt, vagy akár kipróbálhatod magad fórumok és előadások megszervezésében is. A szakkollégium nevéhez számos szakmai és tudományos siker fűződik, hiszen lehetőséget és segítséget nyújtunk hazai és külföldi konferencia-részvételekhez, publikálásokhoz, melyek által értékes szakmai kapcsolatokra is szert tehetsz. Nagy figyelmet fordítunk tagjaink tanulmányainak sikerességére is, bármilyen problémával is találod magad szemben, felsőbb éves tagok szívesen állnak rendelkezésedre, de TDK-ra való készülésben is számíthatsz tapasztaltabb tagjainkra.

Mindezekhez elengedhetetlen egy összetartó és inspiráló közösség, ezért gyakran szervezünk csapatépítő táborokat és olyan egyéb programokat, mint például paintball, közös főzés, társasos esték vagy könnyedebb bulik. A szakkollégium tagjaként nem csak egy remek hangulatú közösség tagja lehetsz, de életre szóló barátságokat köthetsz, akik később jó eséllyel a kollégáid is lesznek.

Ha felkeltettük érdeklődésedet jelentkezz hozzánk! Légy része nagyszerű csapatunknak, és tedd meg az első lépéseket egy sikeres karrier felé, építsd jövődet velünk! A jelentkezéshez egy motivációs levelet és egy önéletrajzot várunk. További információkért és a jelentkezéshez keresd a www.eszk.org/tagfelvetel honlapunkat, vagy látogass el a Facebook és Instagram oldalunkra. Bármely kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre az alábbi email címen is: felvetel@eszk.org

Várunk szeretettel!

Támogatóink