A BME tenisz bajnokságot rendez, melyen a karokat képviselő csapatok mérkőzhetnek meg egymással.
Minden fordulóban legalább 5 egyéni és 2 páros meccset kell lebonyolítani. A meccsek kiírása nem nemek szerint, hanem játéktudás szerint történik.

A bajnokság ápilis 17-től május 19-ig tart, ezidő alatt minden hétfőn, kedden és pénteken 14:00 - 17:00 között van lehetősége a csapatoknak játszani a BME Sporttelep 2-2 pályáján.

Nevezési díj NINCS, a játékosok számára labdát biztosítanak.
Nevezni április 14-ig lehet ezen a linken.

Itt megtekinthetitek az UniSport hírmagazin 30. frissen megjelent számát, a kiadványt elérhetitek a facebook posztunkban is!

A tartalomból:

 • Előfordul, hogy nincs egy szabad órád sem egy kiadós futásra? Az UniSport legújabb számából megtudhatod, hogy milyen edzésformákkal frissítheted edzés-tervedet, amik még akár a futásnál is gyorsabban segíthetnek elérni a céljaidat!
Bővebben ...

Itt megtekinthetitek az UniSport hírmagazin frissen megjelent számát, valamint a kiadványt elérhetitek a facebook posztunkban is!

A tartalomból:

 • A Testnevelési Egyetem atlétái végeztek az élen az Atlétika MEFOB pontversenyében, így idén ők kapták a verseny fődíját
 • Interjú Simon Gáborral, az ELTE-BEAC igazgatójával. A vezetőt az egyetemi sport jelenéről és jövőjéről kérdeztük
 • Nemcsak az egyetemisták, hanem Veszprém sportéletét is szeretné fellendíteni - Juhász Biankával, a Pannon Egyetem sportnagykövetével beszélgettünk

Itt megtekinthetitek az UniSport hírmagazin frissen megjelent számát, valamint a kiadványt elérhetitek a facebook posztunkban is!

A tartalomból:

Utolsó előtti lapszámával jelentkezik az UniSport, a hallgatók magazinja! Benne izgalmas maszkos-táncos képriportot, karácsonyi ajándéktippeket, táplálékkiegészítő útmutatót és izgalmas interjúkat találsz!

 • Kifaggatta az UniSport a csinos BME fitnesz-bajnokot: Ágoston Dorottyát; az SE Testnevelési és Sportközpontjának vezetőjét: Várszegi Kornéliát; sőt a Sakk Egyetemi Világbajnokságon résztvevő magyar csapat egyik tagját is.
 • Felületet kapott a BME szuper öko-projektje: a Solar hajó; a DEAC teljesítménye az Erste-ligában; de nem maradnak el a mozgásos tippek és az egészségvédő tanácsok sem.

Itt megtekinthetitek az UniSport hírmagazin frissen megjelent számát, valamint a kiadványt elérhetitek a facebook posztunkban is!

A tartalomból:

Legyél képben a legfrissebb egyetemi sport, egészség és életmód témákban!  Az UniSport legújabb számából 20 perc alatt mindent megtudhatsz!

 • Ne hagyd ki a vízilabda büntetőspecialista: Vogel Somával készült interjút, de a PE TSI intézetigazgatója: dr. Edvy László magvas gondolatai is bizonyosan nyomot hagynak!
 • Egészség tippeket is oszt az UniSport: megfizethetőtermészetes antibiotikumokról készült cikkében egészen biztosan találsz új infót és az egyik leghatékonyabb edzés-módszerről: a HIIT-tréningről is olvashatsz.
 • Novemberi túraajánlóért, tanuláshoz és vizsgaidőszakra kiváló mozgástippekért és az elmúlt hetek MEFOB beszámolói miatt is érdemes belekattintani a magazinba

A Műegyetemi Vívókör 2016-ban kezdte meg működését, elsődleges célja, hogy a BME-n tanuló vívók számára rendszeres edzési lehetőséget biztosítson.
A megalakulás óta a csapat létszáma és eszköztára jelentősen bővült, az egyetem összes karjáról van sportoló a csapatunkban, és a vívás mindhárom fegyverneme (kard, párbajtőr, tőr) megtalálható nálunk.

Bővebben ...

Az alábbi linken megtekinthetitek az UniSport hírmagazin frissen megjelent számát.

A tartalomból:

A sok új infó és változás közepette egy dolog biztos: az UniSport – életmód, egészség és egyetemi sportinfói. Pörgesd át a legújabb számot!

 • Rekordot döntött a budapesti központtal megrendezett digitális FISU World FORUM 2020 #kattanj_rá, tudj meg mindent, miként zajlott az egyetemi sport egyik legkiemelkedőbb eseménye!
 • Új elnök került a MEFS élére, de az alelnökök és a bizottságok tagjait sem kímélte a változás szele. #képbe_hozunk a részletekkel.
 • A járványhelyzet ellenére a MEFOB-okból sem volt hiány az utóbbi időben. Atlétika, triatlon, strandröplabda és strandkézi sportágakban mérettek meg a bevállalós hallgatók.
Bővebben ...

Böngéssz túráink között és járd végig a lehető legtöbbet barátaiddal: https://mozduljra.hu/cikk/egyetemi_turasorozat2/

Azok az egyetemi polgárok, akik legalább 9 túrát teljesítenek a Túrasorozat végeztével (2021. július) sorsoláson vesznek részt, és közülük 5 fő, egyenként 24 000 Ft értékű sportszerutalványt nyer (120 000 Ft összértékben).

A túra alatt készíts érdekes, szemet gyönyörködtető, vagy akár vicces fotókat, töltsd fel az Instagram és Facebook profilod alá #egyetemitura megjelöléssel. A Túrasorozat állomásai alatt készült fotó legjobbjaiból a sajtónyilvános Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálán fotókiállítást rendezünk, mellyel felidézzük a legjobb pillanatait a túrázásnak. A kiállításra kerülő képek készítőivel az UniSport Hírmagazinban exkluzív interjúkat is készítünk.

Bővebben ...

További cikkeink...