Sziasztok!
 
Így, hogy lassan véget ér a szünet, érkezik a tavasz és a jó idő, és a madarak is már naphosszat csicseregnek, mi sem vagyunk restek és megszervezzük nektek az év első Quiz Estjét, aminek témája ezúttal a Disney és a Pixar.
 
Ha otthonosan érzitek magatokat a témában, akkor elő a régi DVD-kel, kifestőkkel és játékokkal, aztán találkozzunk március 8-án 18:00-kor a Kármán Klubban!
 
Nevezni 3 fős csapatokban lehet, az esemény ára 900 Ft/csapat, amit a helyszínen kell majd befizetnetek.
 
A jelentkezés az alábbi linken keresztül lehetséges:
 
Gyertek minél többen, a jó idő mellé a jó hangulat is garantált!
 
Üdv,
Senior Gárda

 

Sziasztok!
 
Sok szeretettel szeretnénk nektek bemutatni az EHK, a MAFC és a gépészkari Senior Gárda közös szervezésében létrejött összegyetemi e-sport bajnokságot.
 
Amennyiben vágytok a vizsgaidőszak utáni kikapcsolódásra és lenne kedvetek összevetni tehetségetek az alábbi három játékban, akkor nincs más dolgotok, mint jelentkezni az egyes versenyszámokra:
  • ▶️
     League of Legends
  • ▶️
     Valorant
  • ▶️
     Counter-Strike: Global Offensive
Bővebben ...

Sziasztok!

Elkezdődött az adventi időszak, így a szeretet ünnepe, a karácsonyi várakozás jegyében az idei évben is gyűjtést szervezünk a Menedék Szolgálat részére, akik főleg nehéz helyzetben élőket támogatnak. Ehhez kérjük segítségeteket hozzájárulásaitokkal, tartós élelmiszerek, édességek, valamint tisztálkodási szerek formájában. A Menedék Szolgálat munkájáról az alábbi linken tájékozódhattok: www.menedekszolgalat.hu
 
Segítsetek, hogy másoknak is boldog legyen a karácsony!🎄
 
Adománygyűjtő dobozunkat a Kármán Tódor Kollégium aulájában találhatjátok meg a nagy lépcső mellett, ide helyezzétek el a hozott ajándékokat.
 
A gyűjtési időszak: 2022.12.03. - 2022.12.20.
 
Köszönjük a felajánlásokat!
 
Üdvözlettel,
Senior Gárda

Sziasztok!
 
Reméljük ti annyira várjátok már az ünnepeket, mint mi, éppen ezért szeretnénk titeket meginvitálni egy kis karácsonyi átszellemülésre az idén visszatérő Adventúra keretében!✨🎄✨
Találkozzunk december 15-én 13:30-kor a Kármán Tódor Kollégium előtt, és vegyük be együtt a Szentendrei Karácsonyi Vásárt. A gyülekező után közösen utazunk Szentendrére villamossal, majd HÉV-vel, ahol mindenki megtalálhatja majd a kedvére valót. Legyen az közös barangolás a vásárban, melegedés a HÉV megálló melletti kocsmában, vagy a helyi karácsonyi múzeummal való megismerkedés, senki sem fog unatkozni!
 
Szentendrére 15:00-ra fogunk megérkezni, ahonnan 18:30-kor lesz közös visszaindulás, de mindenki a szíve szerint maradhat, valamint készülünk nektek egy kis játékkal, amit majd az induláskor fogunk kihirdetni. A kollégiumhoz 20:00-ra tervezünk vissza érkezni.
 
Mivel a rendezvény ingyenes, arra szeretnénk kérni titeket, hogy készüljetek BKK bérlettel, legalább 500 JMF-al a HÉV-jegyre oda és vissza, valamint jelentkezzetek az alábbi linken:
 
Gyertek minél többen, és készüljünk együtt a karácsonyra!
 
Üdv,
Senior Gárda

Sziasztok!

Az idei félév utolsó előtti konzultációjához érkeztünk, amely keretein belül a Statika végső megmérettetéseiben nyújtunk nektek segítséget.

Az érdeklődőket várjuk november 29-én 19 órától az R épület 1. emeletén.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken keresztül tudtok megtenni:
https://senior.ktk.bme.hu/konzultaciok/statika-mechanika-i/?toggle=true

Üdv,
Senior Gárda

Sziasztok!

Sör? Foci? Ez a két dolog egészen párban jár! A novemberi Senior Sörpong Bajnokság is ennek fényében kerül megrendezésre. A foci világbajnoksághoz közeledve küzdjetek kedvenc országotok csapatának színeiben, és itt is érjen célba minél több labda! Gyertek ti is november 16.-án 17:00-ra az Old's Club nagytermébe, és induljon a meccs!


A versenyre két fős csapatok nevezését várjuk, ám a nevezések maximális száma korlátozva van, így jelentkezzetek minél előbb, hogy biztosan benne legyetek a versenyben!

Rendezvényünkre a beugró csapatonként 3000 JMF.
Várunk titeket szeretettel!

Üdv,
Senior Gárda
 

Sziasztok!

Elakadtatok a Mecha alapjai háziban? Kérdésetek van, esetleg az elkezdésében kellene egy kis segítség? A Senior Gárda konzultáció sorozatának következő eseménye pont ezekben a problémákban tud nektek segíteni! Várunk titeket november 9-én 18:00-tól az R épület 1. emeletén!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ez az alábbi linken lehetséges:
https://senior.ktk.bme.hu/konzultaciok/mechatronika-alapjai/?toggle=true&fbclid=IwAR1eOGOqOGPoPSvHYedep-WUcpyRask2PcqKS7r0rh6HBb17ZF9H7jkHni0

Gyertek minél többen!

Üdv,
Senior Gárda

Sziasztok!

 

Eljött az időszak, amikor töklámpások zavarják meg az éjszaka sötétjét és boszorkányok kacaja rázza fel nyugodt álmukból az embereket. Közeledik a Halloween!
Az éj sötét és tele van veszélyekkel, úgyhogy verődjetek 3-as csapatokba és jelentkezzetek minél hamarabb a Quiz Estünkre, hogy a Klub védelmében tudjátok átvészelni ezt az estét.
A nevezési díj csapatonként 900 Ft, amit a helyszínen kell majd befizetnetek.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, találkozzunk nov. 8-án a Kármán Klubban 18:00-tól.

Gyertek minél többen, a jó hangulat garantált!

Üdv, 
Senior Gárda

További cikkeink...

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök