Sziasztok!

A konzultációk sora még nem ért véget! Most a Statika 3. házi feladatban nyújtunk nektek segítséget.
Kérdésekkel nyugodtan készüljetek előre is. Várunk mindenkit sok szeretettel az R épület 1. emeletén 2023. 11. 02. 18:00-kor.

kép

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az alábbi linken tudtok: https://seniorgarda.hu/konzultaciok/statika-mechanika-i/?toggle=true

Üdv, Senior Gárda

Ha nehezen megy megérteni a rajzi szabályokat, és a gépszerk ZH közeledése egyre jobban megijeszt, akkor cseppet se félj, hiszen pont erre nyújt segítséget a Senior Gépszerkesztés alapjai 1. ZH konzultáció! Várunk mindenkit az R - épület 1. emeletén 2023.10.26. 18 órától!
Az részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

kép

Jelentkezzetek az alábbi linken:

Sziasztok!
 
Így, hogy lassan véget ér a szünet, érkezik a tavasz és a jó idő, és a madarak is már naphosszat csicseregnek, mi sem vagyunk restek és megszervezzük nektek az év első Quiz Estjét, aminek témája ezúttal a Disney és a Pixar.
 
Ha otthonosan érzitek magatokat a témában, akkor elő a régi DVD-kel, kifestőkkel és játékokkal, aztán találkozzunk március 8-án 18:00-kor a Kármán Klubban!
 
Nevezni 3 fős csapatokban lehet, az esemény ára 900 Ft/csapat, amit a helyszínen kell majd befizetnetek.
 
A jelentkezés az alábbi linken keresztül lehetséges:
 
Gyertek minél többen, a jó idő mellé a jó hangulat is garantált!
 
Üdv,
Senior Gárda

 

Sziasztok!
 
Sok szeretettel szeretnénk nektek bemutatni az EHK, a MAFC és a gépészkari Senior Gárda közös szervezésében létrejött összegyetemi e-sport bajnokságot.
 
Amennyiben vágytok a vizsgaidőszak utáni kikapcsolódásra és lenne kedvetek összevetni tehetségetek az alábbi három játékban, akkor nincs más dolgotok, mint jelentkezni az egyes versenyszámokra:
  • ▶️
     League of Legends
  • ▶️
     Valorant
  • ▶️
     Counter-Strike: Global Offensive
Bővebben ...

Sziasztok!

Elkezdődött az adventi időszak, így a szeretet ünnepe, a karácsonyi várakozás jegyében az idei évben is gyűjtést szervezünk a Menedék Szolgálat részére, akik főleg nehéz helyzetben élőket támogatnak. Ehhez kérjük segítségeteket hozzájárulásaitokkal, tartós élelmiszerek, édességek, valamint tisztálkodási szerek formájában. A Menedék Szolgálat munkájáról az alábbi linken tájékozódhattok: www.menedekszolgalat.hu
 
Segítsetek, hogy másoknak is boldog legyen a karácsony!🎄
 
Adománygyűjtő dobozunkat a Kármán Tódor Kollégium aulájában találhatjátok meg a nagy lépcső mellett, ide helyezzétek el a hozott ajándékokat.
 
A gyűjtési időszak: 2022.12.03. - 2022.12.20.
 
Köszönjük a felajánlásokat!
 
Üdvözlettel,
Senior Gárda

Sziasztok!
 
Reméljük ti annyira várjátok már az ünnepeket, mint mi, éppen ezért szeretnénk titeket meginvitálni egy kis karácsonyi átszellemülésre az idén visszatérő Adventúra keretében!✨🎄✨
Találkozzunk december 15-én 13:30-kor a Kármán Tódor Kollégium előtt, és vegyük be együtt a Szentendrei Karácsonyi Vásárt. A gyülekező után közösen utazunk Szentendrére villamossal, majd HÉV-vel, ahol mindenki megtalálhatja majd a kedvére valót. Legyen az közös barangolás a vásárban, melegedés a HÉV megálló melletti kocsmában, vagy a helyi karácsonyi múzeummal való megismerkedés, senki sem fog unatkozni!
 
Szentendrére 15:00-ra fogunk megérkezni, ahonnan 18:30-kor lesz közös visszaindulás, de mindenki a szíve szerint maradhat, valamint készülünk nektek egy kis játékkal, amit majd az induláskor fogunk kihirdetni. A kollégiumhoz 20:00-ra tervezünk vissza érkezni.
 
Mivel a rendezvény ingyenes, arra szeretnénk kérni titeket, hogy készüljetek BKK bérlettel, legalább 500 JMF-al a HÉV-jegyre oda és vissza, valamint jelentkezzetek az alábbi linken:
 
Gyertek minél többen, és készüljünk együtt a karácsonyra!
 
Üdv,
Senior Gárda

Sziasztok!

Az idei félév utolsó előtti konzultációjához érkeztünk, amely keretein belül a Statika végső megmérettetéseiben nyújtunk nektek segítséget.

Az érdeklődőket várjuk november 29-én 19 órától az R épület 1. emeletén.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken keresztül tudtok megtenni:
https://senior.ktk.bme.hu/konzultaciok/statika-mechanika-i/?toggle=true

Üdv,
Senior Gárda

További cikkeink...

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök