Kedves Gépészek!

Idén is megrendezésre kerül az ősz várva várt senior rendezvénye, a Senior Túlélőtúra!
Ha meguntad már az otthoni bezártságot és legyőzted az első ZH hullámot várunk szeretettel egy kis átmozgató túrára november 6-án 8:20-kor a Kármán kollégium előtt. Az idei helyszín nem mást mint Zebegény, ahonnan egy kis séta után megcsodálhatjuk majd a Duna-kanyart.
A részvételi díj 1200 JMF, amiben benne van az odaút, egy adag chilis bab és egy kis forralt bor a megfáradt túrázóknak.

A jegyeket idén is a Kármán Klubban kaphatók a következő időpontokban:

-10.26 kedd 18:00-19:00
-10.27 szerda 18:00-20:00
-10.28 csütörtök 15:00-17:00
-11.02 kedd 18:00-20:00
-11.03 szerda 18:00-20:00
-11.04 csütörtök 18:00-20:00

A visszaút azonban nincs benne a túra árában, így megkérünk titeket, hogy ezzel számoljatok, valamint hozzatok diákigazolványt és ha van BKV bérletet is.
Rossz idő esetén a túra elmarad, erről itt kaphattok majd tájékoztatást, emiatt érdemes követni az eseményt!
Találkozunk november 6-án 8:20-kor a Kármán előtt!

 
Üdvözlettel:
Senior Gárda

Kedves BME-s hallgatótársaink!

Régóta célunk, hogy egy olyan eseményt hozzunk létre, ami lehetőséget nyújt a karok közti közösségi élet megteremtésére. Körünk egy meghatározó tagjának, kedves barátunknak szeretnénk ilyen módon emléket állítani egy öntevékeny körök közötti emléktornával. Számára mindig is nagyon fontos volt a közösségi élet ápolása, így egy olyan eseménnyel emlékezünk meg róla, ami ötvözi ezt és a sport iránti szeretetét.
Az egész napos esemény során részt vehettek kispályás focitornán, sörpong bajnokságon, főzőversenyen, FIFA bajnokságon és egy sörváltón is. Mindennek helyszíne idén a Bogdánfy úti Sporttelep lesz.
Az esemény bárki által szabadon látogatható, az egyes bajnokságokra pedig lentebb tudtok jelentkezni.
A jelentkezési határidő minden form esetében október 15. 23:59!

Részleteket találtok a facebook eseménynél:
https://fb.me/e/kEgXNtkwv

Üdv,
Senior Gárda

Kedves Gólyák!
Reméljük elégedettek voltatok a Statika konzultációval, és tudtunk nektek hasznos tippeket adni!
Ezen a vonalon tovább indulva szeretnénk veletek megosztani a következő konzultációnkat ami a Matek első összteljesítmény értékelő dolgozatára készít majd fel titeket.
A konzultáció mind a 4 szak gólyáinak biztosít segítséget, hiszen párhuzamosan fogunk nektek 2 külön konzit tartani: Egyik teremben a Gépész és Termékes kollégák matekját dolgozzuk fel, egy másik teremben pedig a Mecha és Energ matek kap szerepet.
Várunk benneteket sok szeretettel jövő csütörtökön 18:00-tól az R épület első emeletén (ahogy már megszokhattátok), de kérnénk benneteket, hogy előtte regisztráljatok az alábbi formon:
https://forms.gle/5huxE6E8tmCRKJn66
Felmerülő kérdéseitekre választ kaphattok a honlapunkon (https://senior.ktk.bme.hu/), vagy a formban tudtok rákérdezni.
 
 
 
Üdv,
Senior Gárda

Kedves Gépészek!
 
Sok szeretettel szeretnénk veletek megosztani a kar legsokoldalúbb öntevékeny körének a Senior Gárdának próbáztatásáról szóló információkat. Felmerülhet bennetek a kérdés, mitől is ez a kör a legsokoldalúbb?
Erre egyszerű a válasz: Egészen a gólyatábortól az Old's-okon át a közösségi élet legjobb rendezvényeiig mindenhol ott vagyunk, hogy csináljuk a hangulatot, és egy példaértékű gépész közösséget hozzunk létre. Célunk, hogy egy nagy csapatként tudjon működni a 4 szak, viszont ehhez szükségünk van a fiatalos, energikus utánpótlásra!
 
Várunk bárkit sok szeretettel az 5. és 6. heteken hétfőtől szerdáig, de részletesebb információkért kérünk nézd meg az Facebook eseményt: https://fb.me/e/1iErKUUcn
 
Üdv,
Senior Gárda

 

Tudjuk milyen nehézségeket okoz az első félév, ezért szeretnénk rajtatok segíteni. Idei konzultációs sorozatunk első megállója a Statika 1. hf megoldását segítő konzink lesz, aminek célja, hogy megértéstek az anyagot, és könyebben meg tudjátok oldani a házit.
 
Ha úgy érzed elakadtál, vagy csak szeretnéd jobban megérteni az anyagot, akkor várunk sok szeretettel Szept. 30-án az R épület 1. emeletén 18:00-tól.
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
https://forms.gle/XJUDvwADGQBn1NFz8
Üdv,
Senior Gárda

Sziasztok!
 
A következő szupertitkos küldetéssel készültünk most nektek a Senior Gárdánál, a IV. QR-kód keresésre. Ennek keretein belül 2-4 fős csapatoknak meg kell mentenie 032-es ügynökünket, mielőtt a vérszomjas “Konok Terroristák Hadseregének” börtönébe vetnék őt. Mielőtt jelentkeznétek, kérünk olvassátok el figyelmesen az akcióval kapcsolatos legfontosabb információkat!
Az akció 2021. október 4-től 7-ig fog tartani. Élet és halál között lebegő ügynökünk számos Egyetemhez közeli területen nyomokat hagyott hátra QR kódok formájában. Ezekből minél többet a lehető leggyorsabban detektálnotok kell, nehogy ellenséges kezekbe kerüljenek hamarabb. A kutatáshoz okt. 4-én 11:45-től aktát fogtok kapni a Senior Hallgatóvédelmi Ügynökségtől a Kármán Tódor Kollégium előtt.
A nevezési díj: 1000 Ft/csapat, melyet az akta átadásakor fogtok tudni befizetni.
Ügynökségünk a küldetést sikeresen teljesítő csapatokat nem csak sírig tartó tisztelettel, de értékes nyereményekkel is jutalmazza.
Jelentkezni erre a szupertitkos küldetésre az alábbi form kitöltésével tudtok:
https://forms.gle/un9D1BuCi52zgkKy9
 
Jó nyomozást! Ti vagytok a 032-es ügynök utolsó reménye!
Üdv,
Senior Gárda
(Hallgatóvédelmi Ügynökség)

Kedves Kollégák!
 
Várunk benneteket sok szeretettel Szept. 14-én a Kármán Tódor kollégium HK-tömbnél (rácsos kapu) egy hotdogozásra, és beszélgetésre. Tökéletes program ez mindenki számára, aki szeretne kicsit alapozni a BME napok előtt, vagy csak szeretné jobban megismerni az egyetemi közélet magját.
 
Részleteket megtaláljátok a Facebook eseménynél: https://fb.me/e/2DsMpR6Fl
vagy a Senior Gárda hivatalos honlapján: https://senior.ktk.bme.hu/epic-meal-time/
 
 
Üdv,
Senior Gárda

Kedves Kollégák!

Elindult a félév, elindult az oktatás és elindultak a Senior Gárda rendezvényei!
Az első oktatási héten egyből két programmal is szeretnénk kedveskedni nektek, amelyikből az egyik a:
 
11. Quiz Est
- Csütörtök este
- Három fős csapatok
- Állatok
 
 
Sok szeretettel várunk minden lelkes jelentkezőt! Pihenjük ki együtt az első hét fáradalmait!
 
Üdv,
Senior Gárda

További cikkeink...

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök