Közösség

Szakosztályunk célja, hogy minél mélyebb és szerteágazóbb betekintést nyújtson az érdeklődőknek a polimerek világába. Számos előadás mellett a gyakorlatban is megismerkedünk az anyagokkal, gyártástechnológiákkal workshopok, projektek, valamint gyárlátogatások keretein belül.

Szervezetünk 2011-es megalakulása óta mindenkit szeretettel vár, akit érdekelnek a polimerek, polimerkompozitok és a műanyagipar világa.

Előadásainkon hallhattuk a szakma legnevesebb képviselőit, professzorokat csakúgy, mint a lelkes doktoranduszokat, TDK-zókat. Workshopjainkon sajátkezűleg tapasztalhatjátok meg, milyen is ezekkel a nagyszerű anyagokkal dolgozni. Projektjeink keretei között pedig segítünk, hogy az általad megálmodott termék testet ölthessen, ám nem egyszer fordult már elő, hogy az egyetem valamely versenycsapata kért meg minket, készítsünk el nekik egy-egy alkatrészt. Munkánk során törekszünk érdekes gyárlátogatásokat szervezni, nem kizárólag a polimerekkel, polimertechnikával szorosan összefüggő témákban. Mindezeken felül valamennyi „polimeres tárggyal” kapcsolatos hallgatói kérdésekben való segítségnyújtás, konzultáció tartozik a tevékenységeink közé.

Rendezvényeinken érdekes és hasznos információkkal, ismeretekkel lehetsz gazdagabb, illetve bekapcsolódhatsz aktuálisan futó projektjeinkbe is! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keress minket bátran, vagy jelentkezz tagnak a Gépész Szakkollégium felületein keresztül és csatlakozz hozzánk!

Támogatóink