Hír

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem (nem csak BCE hallgatóknak!!!)

Időpont: szeptember 2-3. (péntek - szombat)

💡Ki mondta, hogy a válságban megáll az élet? A Fortune 500-as listáján szereplő cégek közel 60 százaléka egy válság idején indult (Kauffman Foundation, 2009).

💡A tavalyi ötletverseny nagy sikere okán idén is: Startup Buda-Pest Ötletverseny egyetemistáknak az új tanév nyitóeseményeként!

💡Gyere, és hallgasd meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) ötleteit, témafelvetéseit, és indulj el az üzleti ötlet megvalósítása felé! Ha van már csapatod, hozd őket is, ha még nincs, majd a helyszínen találsz társakat. Próbáld ki magad, és ismerd meg a vállalkozásindítás első lépéseit. Tedd fel kérdéseidet a szakértőknek, legyen szó adózásról, innovációvédelemről, piackutatásról, életképesség-vizsgálatról vagy általában a vállalkozói ötlet megtalálásáról.

💡Mindeközben lehetőségünk nyílik beszélgetéseken részt venni tapasztalt budapesti vállalkozások vezetőivel. Velünk lesz a hosszúlépés. járunk? alapítója, aFalafel Fusion megálmodója és a Danube Cup 2022 bécsi döntőjére kijutott Charitask.hu csapat is.

Kik jelentkezhetnek? Budapesti vagy vidéki egyetemisták, bármely egyetemről. Max. férőhely: 40 fő!!!

Az érdeklődő résztvevők ide kattintva regisztrálhatnak: https://n9.cl/92er5

FONTOS! Kérjük, hogy csak abban az esetben jelentkezz, ha az időpont és a helyszín is megfelelő a számodra és biztosan részt tudsz venni a rendezvényen!

💡A regisztráció határideje: 2022. augusztus 29.

💡MIT NYERHETSZ?

A szombati pitch alapján a zsűri kiválasztja azt a 3 ötletet, akik pénzjutalomban részesülnek:

I. DÍJ: 200.000 HUF

II. DÍJ: 150.000 HUF

III. DÍJ: 100.000 HUF

💡TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kérdésed van? Keress bennünket alábbi elérhetőségen: Póta Krisztián - pota.krisztian@gmail.com

Weboldal: https://danubecup.eu/startup-buda-pest-otletverseny/

Támogatóink