Közösség

A Gyártás Szakosztály 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy lehetőséget adjon a forgácsolási eljárások iránt érdeklődő hallgatóknak gyakorlati tudásuk kibővítésére.

Szakosztályunk fő profilja az iparban használt gyártási folyamatok gyakorlatias megismertetése és bemutatása a tagjaink és minden hallgató számára a nyílt eseményeinken. Tagjaink számára lehetőség nyílik egyetemes esztergák, marógépek, köszörűk, fúró- és fűrészgépek használatának elsajátítására, melyek segítségével Szakosztályunk tagjaként általad tervezett, megrendelés során kapott vagy akár általunk biztosított munkadarabok megvalósításában vehetsz részt.

Az utóbbi néhány évben a vezetőségi változásoknak köszönhetően motivált, szorgalmas és szakmai téren is képzett Szakosztállyá váltunk. Bizonyítja ezt számos elégedett megrendelőnk csakúgy, mint számtalan hallgató, akik részt vettek szakmai eseményeinken. Aki járt már foglalkozásunkon tudja, rászolgáltunk a „Playin’ with hardened steel” szlogen viselésére. Arculatváltásunk után is hűek maradtunk gyökereinkhez, elődeinkhez, akik nélkül nem működhetnénk ma biztos alapokon. Szoros kapcsolatot ápolunk a Gyártástudomány és -technológia Tanszékkel, ami többek közt terem- és géphozzáférést biztosít számunkra. A szakmaiságon túl természetesen nagy figyelmet fordítunk közösségünkre, melyről méltán jó hangulatú csapatépítőink és más közösségi eseményeink tanúskodnak.

Támogatóink