ESZK

Az Energetikai Szakkollégium 2002-es megalapítása óta igyekszik közelebb hozni az energetika világát az érdeklődni vágyókhoz. Nyilvános előadásainkkal, programjainkkal az energetika számos területét bemutatjuk, ezáltal minden érdéklődő megtalálhatja a számára érdekes témát. Bátor Béla emlékfélévünk hatodik előadásának keretében Kiss Attila, az E.ON-Hungária Zrt. Elnök-Vezérigazgatója mutatja be az évtized kiemelkedő eseményt; az E.ON-RWE tranzakciót és annak hatásait a magyarországi piacon.

 

Az energiavilág forradalmi átalakulása mindannyiunk életét alapvetően megváltoztatja, jobbá teszi. Az elektrifikáció terjedése, a digitális eszközök tömeges térnyerése és a fenntarthatóság igénye az emberek közötti kapcsolatok és összekapcsoltság új minőségét teremtik meg. Európa egyik legnagyobb energiapiaci szereplőjeként az E.ON csoport aktív részese és alakítója az energiaszektor gyökeres változásának. Ebben a folyamatban az új E.ON Hungária – mint Magyarország egyik vezető energiaszolgáltatója – a hazai energiapiac jelenleg zajló átalakulása során is hasonlóan úttörő szerepet tölt be. Az új E.ON több, mint stabil és megbízható közműszolgáltató: okos, intelligens hálózatokkal és személyre szabott, innovatív ügyfélmegoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére Magyarországon is.

Energetika iránt érdeklődőként, ez a tranzakció kiemelkedő fontosságú. Alapjaiban megváltoztatja az európai és az itthoni villamosenergiaellátási viszonyokat. Az előadás keretében Elnök-Vezérigazgató Úr pontosabb betekintést nyújt a tranzakció részleteibe, az előkészítő folyamatba, de a fő hangsúly a tranzakció magyarországi hatásain lesz.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk április 15-én csütörtökön 18 órakor a szakkollégium Twitch csatornáján: twitch.tv/eszkorg

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök