Állás

Részmunkaidős lehetőség olyan hallgatóknak, akik részt szeretnének venni egy jobb, fenntarthatóbb és egyenlőbb világ felépítésében. 

A részmunkaidős lehetőséget kínáló Greenbors Consulting bemutatkozása: 

Küldetésünk, hogy innovatív tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk vállalkozásoknak és közösségeknek, segítsünk csökkenteniük a karbonlábnyomukat és létrehozniuk fenntartható és fenntarthatóbb épületeket. 
 
A magyar tulajdonú, független Greenbors Consulting környezeti fenntarthatóság terén pár év alatt ágazatvezető szerepet ért el Közép-Kelet-Európában. Főként az építőipari, ingatlanpiaci és pénzügyi szektor szereplői számára nyújtunk tanácsadói támogatást itthon és külföldön.  A nyári hónapokra, vagy akár egyetemi tanulmányaik mellett hosszú távra elhelyezkedni kívánó hallgatóknak kínálunk rendkívül előnyös lehetőséget.  

Szakmai kihívások és előnyök: 
A Greenborsnál szerzett tapasztalatokat nem csak tanulmányaitok, de életpályátok során is kamatoztatni tudjátok. A környezeti fenntarthatóság terén kialakított rendkívül szerteágazó tevékenységünk a garancia arra, hogy perspektivikus és komplex rálátást biztosító környezetgazdálkodási/építőipari projektekben vehessetek részt. Ezek során elmélyítitek szakmai ismereteiket, munkatapasztalatot szereztek, miközben beleláttok az itthon és külföldön tevékenykedő multinacionális nagyvállalatok működésébe is.

 • Az alábbi, új épületekkel kapcsolatos feladattípusokba kapcsolódhatok be nálunk: 
 • Nemzetközi szoftver használatával életciklus elemzés és karbonlábnyom számítások elvégzése, melyekkel alá lehet támasztani az épület karbon stratégiáját  
 • Emissziós faktorok gyűjtése, lekutatása
 • Részvétel zöld épületek tervezését és kivitelezését kísérő nemzetközi minősítői folyamatokban
 • Vállalatok teljesítményértékelése környezetvédelmi, szociális és gazdasági szempontok alapján és fenntarthatósági jelentések készítése
 • Közreműködés gyakorlati dokumentációk készítésében, pl. építési hulladékgazdálkodási terv, fenntartható beszerzési irányelv, bontás előtti audit vagy klíma adaptációs terv
 • Szakirodalmi kutatások, elemzések az Európai Unió klímavédelmi és energetikai, taxonómia és fenntarthatósági közzétételi szabályainak legújabb fejleményeinek nyomon követése, és ezek összefoglalása  

Fizetési lehetőség: 
Szakmai értékként tekintünk a hallgatói segítségre, ennek megfelelően teljes értékű munkavállalóként számítunk rátok. Akik nem szakmai gyakorlatukat akarják itt eltölteni, számukra rendes munkaszerződést kínálunk és minden, az alkalmazásukkal összefüggő munkáltatói kötelezettséget (bejelentés, adminisztráció járulék és adófizetés) teljesítünk. 

A szerződött óraszám alapján biztosítunk fizetést, nettó 2000-2500 forint közötti óradíjon. A hosszabb távon nálunk dolgozó hallgatók óradíjában pedig elismerjük az első hónapokban nálunk megszerzett tapasztalatot.

Biztosítjuk az egyetemi tanulmányaitok zavartalanságát: 
A fenti feladatok ellátásához szükséges ismereteket a gyakornoki idő első heteiben, egy közösen kialakított ütemezés szerint adjuk át. Együttműködésünk során az elvárt munkaóraszám hetente nyáron legalább 20, szorgalmi időszakban legalább 16 óra, de a végleges óraszámot és annak eloszlását rugalmas munkarend szerint, közösen fogjuk meghatározni. De teljesítménytől függően akár teljes munkaidős állást is tudunk ajánlani. (Igény esetén az itt eltöltött idő a kívánt mértékben szakmai gyakorlatként is leigazolható). Odafigyelünk rá, hogy munka mellett maradjon nyáron idő a pihenésre, szorgalmi időszakban az egyetemi és magánéleti elfoglaltságotokra.

Karrierépítés elindítása:
A Greenborsnál nem csak a tanácsadói, de a megrendelői oldal (tulajdonosok, fejlesztők, tervezők, kivitelezők, épület üzemeltetők) működésére is ráláthattok, miközben titeket is megismernek az ügyfeleink. 

A munkátokhoz megfelelő hardveres és szoftveres feltételeket biztosítunk. Az alkalmazott digitális felületeinken szerzett tapasztalat versenyelőnyt biztosít számotokra akár itthon, akár külföldön építenétek karriert. 

Jelentkezés feltétele:

Ne várj sokat a jelentkezéssel, érdemes minél előbb jelentkezned!

 • Aktív hallgatói jogviszony nem feltétel, de meg kell lennie minimum 4 lezárt félévnek
 • Minimum 8-10 hetet tölts el nálunk, aminek az első időszaka a felkészítést szolgálja. Ha ennél több időre szeretnél jönni, az a jelentkezésnél előnyt jelent!
 • Tárgyalóképes angol nyelvtudás
 • Szakirányú tanulmányok
 • Elkötelezettség a fenntarthatóság mellett

Jelentkezés módja:

 • A Greenbors Consultingról további információt találsz: www.greenbors.com
 • Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzodat rövid motivációs levéllel együtt várjuk az info@greenbors.com elérhetőségünkön. Ugyanide intézheted a kérdéseidet is.