Tudomány

Paks II. Zrt. – Tanulmányi Ösztöndíjprogram

A Paks II. Zrt. ismét meghirdette az „Atomenergia – A biztos jövő” Tanulmányi Ösztöndíjprogramot, amelyre középiskolások és egyetemisták pályázatait várják.

A megjelölt intézmények tanulói 2021. szeptember 30-ig pályázhatnak a Paks II. Zrt. ösztöndíjprogramjára, amennyiben tanulmányi eredményük átlaga eléri az előírt szintet és pályázatuk megfelel a meghatározott kritériumoknak. Az ösztöndíjak odaítéléséről, a benyújtott dokumentumok formai és szakmai szempontú elbírálását követően, a Paks II. Zrt. Bíráló Bizottsága dönt. A nyertes pályázók, amennyiben az ESZI diákjai, két féléven keresztül félévente bruttó 75 ezer forintot kapnak, ha felsőoktatási intézményben tanulnak, tanulmányaik befejezéséig félévenként bruttó 300 ezer forint összegű ösztöndíjban részesülnek.

Bővebben az ösztöndíjprogramról itt olvashattok.

HIPA Innovation Bootcamp

A HIPA Innovation Bootcamp – powered by Design Terminal célja, hogy lendületet adjon az autógyártás nagyágyúi – így például az AUDI, a Continental, a Jaguar-Land Rover vagy épp a ThyssenKrupp – startupok közti együttműködéseknek.

A háromnapos innovációs program során szakértő mentorok segítik workshopokon és egyéni mentorálásokon a startupokat abban, hogy valódi megoldásokat hozzanak létező autóipari kihívásokra. A résztvevők a termékfejlesztés mellett komoly piaci validációra tehetnek szert, a végső cél pedig a nagyvállalati együttműködés.

Bővebben a lehetőségről itt olvashattok.

BME Z10 Akcelerátor programja

Van egy innovatív ötleted? Szívesen dolgoznál mentorok segítségével ennek az ötletnek a megvalósításán?
Esetleg már van egy prototípusod is, de még nem tudod hogyan dobd piacra? Szeretnél megtanulni hatékonyan "pitchelni"? Akkor eljött a te időd!

Jelentkezz még ma a BME Z10 Akcelerátor programjába és biztosítsd be helyed már most az októberben induló intenzív tréningünkön.

Bővebben a lehetőségről itt olvashattok.

(A BME Z10 hivatalos partnere a programban a Hiventures).

Támogatóink