Hír

Tekintettel a nagy érdeklődésre és a beiratkozási időszak több intézményben történt elhúzódására, meghosszabbítottuk a félév első diákhitel-igénylési határidejét! Amennyiben szeptember 24-ig beérkezik a hiteligénylésed hozzánk, úgy október 15-ig hozzájuthatsz a kért összeghez.

A szabad felhasználású Diákhitel1-et rendkívül kedvező, 1,99%-os kamattal veheted fel havi 150 000 forintig, így a teljes félévre akár 750 000 forintot is igényelhetsz. A Diákhitel2-t továbbra is kamatmentesen fordíthatod képzési költséged finanszírozására. A Diákhitel1 és Diákhitel2 esetében a Neptun rendszerből is indíthatod az igénylésedet, egyszerűen, percek alatt, személyes megjelenés és papír alapú dokumentumok benyújtása nélkül. A törlesztést pedig elég csak a tanulmányaid befejezése után megkezdened.

A járványhelyzet miatt bevezetett kamatmentes, teljesen szabad felhasználású Diákhitel Pluszt 2020. december 31-ig folyamatosan, bármikor fel tudod venni maximum 500 000 forint értékben. A Diákhitel Plusz törlesztését egy év türelmi idő után kell megkezdened.

Válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és koncentrálj minden erőddel a tanulásra: www.diakhitel.hu  

Támogatóink