SENIOR
Kedves Kollégák és Kolleginák!
 
Régóta célunk, hogy egy olyan eseményt hozzunk létre, ami lehetőséget nyújt a karok közti közösségi élet megteremtésére. Körünk egy meghatározó tagjának, kedves barátunknak szeretnénk ilyen módon emléket állítani egy öntevékeny körök közötti emléktornával. Számára mindig is nagyon fontos volt a közösségi élet ápolása, így egy olyan eseménnyel emlékezünk meg róla, ami ötvözi ezt és a sport iránti szeretetét.
Az egész napos esemény során részt vehettek kispályás focitornán, sörpong bajnokságon, főzőversenyen, FIFA bajnokságon és egy sörváltón is. Mindennek helyszíne idén a Bogdánfy úti Sporttelep lesz.
 
 
Foci bajnokság:
Ozee életében mindig fontos szerepet játszott a Futball. Már fiatal korában több nagy csapatban megfordult. Játszott a Videoton, majd később Felcsút és a Puskás Akadémia színeiben is. Egyetemi tanulmányai mellett már kevesebb idővel, de annál nagyobb lendülettel segítette csapatát győzelemre, csakúgy a Villanyfényes kupán, ahogyan a Kármán Bajnokságok során is. A Futball bajnokságot erre való tisztelettel szervezzük meg Nektek.
 
Sörpong bajnokság:
A sörpong bajnokság mondhatni már-már ikonikus rendezvényünkké vált az idők során. Ozee is gyakran részese volt a szervezéseknek, de emellett a játékot is nagyon élvezte. Pontos dobásainak ritkán akadt kihívója. A sok győztes mérkőzése és a játék iránti szenvedélyének tiszteletére rendezzük meg ezt a bajnokságot.
 
Főzőverseny:
Ozee ugyan nem volt a legtehetségesebb szakácsok egyike, de mindig szívesen csatlakozott a barátaihoz, legyen szó csak egy közös főzésről az ötödik emelet konyhájában, vagy egy közös megmérettetésről a Kármán Tódor Kollégium aulájában megrendezett főzőversenyen. Nem csak főzésként tekintett ezekre az eseményekre, hanem lehetőségként arra, hogy barátain felül a kar többi hallgatójával is időt tölthessen. Így mi is szeretnénk Nektek elhozni ezt a lehetőséget egy főzőverseny keretein belül, ahol nem csak egymás főztjeit kóstolhatjátok meg, de a nap folyamán számos új embert ismerhettek meg az egyetem többi karáról.
 
FIFA bajnokság:
Ozee nagy fociszeretetéből adódott, hogy FIFA-val is szívesen töltötte szabadidejét. Tudását rendszeresen kamatoztatta a kollégiumi FIFA bajnokságokon is, melyekből gyakran tért haza az első hely oklevelével. Mindig nagy élmény volt, ha játszhatott vele az ember egy-két meccset, de az is nagy élvezetet nyújtott, amikor csak nézhette az ő játékait. Az ellene való játékok során néha-néha kiábrándultunk kedvenc kapusainkból és hátvédeinkből. Ez a bajnokság állít emléket annak a temérdek mérkőzésnek, melyeket Ozee játszott a játékban, illetve a rengeteg kellemes emléknek, ami ezekhez köthető.
 
Idén lesz lehetőségetek kikapcsolódni egy kis Kaszinó mellett is, ahová elhozzuk a már jól bevált és megszokott játékokat, de ha valami extrával szeretnétek játszani, hozzátok el nyugodtan, lesz hely neki.
A Kaszinóra italt viszont nem tudunk biztosítani, azzal nektek kell majd készülnötök.
A bajnokságok részleteiről a nevezett csapatokat e-mailben fogjuk tájékoztatni, de az alapvetően fontos információkat megtaláljátok a formok leírásában.
A rendezvény teljes mértékben ingyenes mindenki számára, köszönhetően az EHK nagylelkű felajánlásának, viszont Regisztrációhoz kötött!
 
A rendezvényre, illetve a különböző bajnokságokra regisztrálnifacebook eseménynél tudtok.
 
Sok szeretettel várjuk a csapatok és a látogatók jelentkezését, érezzük jól magunk együtt, mint a BME Közéletének magja!
 
Üdv,
Senior Gárda
 
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök