Állás

A Magyar Posta Zrt jelenleg futó egyik projektjéhez keres új kollégát. 

Ha szeretnél az ország egyik legnagyobb munkáltatójánál futó országos fejlesztésben részt venni, ahol a csomagfeldolgozás automatizálása a feladat, itt a helyed. Az általunk keresett munkavállaó, a „csomagküldeményként kezelt küldemények automatizált folyamatainak kezelésére” indított MPL+ elnevezésű projektjében venne részt.

E projekt keretében egy központi feldolgozó rendszer kerül telepítésre külföldi szállítópartner által, így az angol nyelv ismerete elengedhetetlen a munkavégzéshez. Feladata lesz a kapcsolattartás a külföldi szállítópartnerrel, a Magyar Posta illetékes IT szakterületével, státuszjelentéseket készít a projektvezetés felé.

Elengedhetetlen az önálló munkavégzés, a megfelelő kreativitás megléte, de természetesen a csapatban dolgozva biztosított a feladat pontos megismerése is.

Amit kínálunk számodra egy megbízható, stabil cégkörnyezet, szakmai kihívást jelentő, érdekes feladatok, hosszú távú és stabil munkalehetőség, szakmai fejlődési lehetőség, igényes munkakörnyezet és egy összetartó profi csapat.

A munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület és a munkakör azonnal betölthető.

Jelentkezési határidő: 2021.07.20.

Jelentkezésedet Dr. Semerédy Péter projektvezető számára küld meg a DrSemeredy.Peter@posta.hu email címre.