Tudomány

Meghirdetésre került a 2020/2021-es tanév tavaszi félévére szóló Európán kívüli hallgatói részképzésre vonatkozó pályázat, amelyet ezúton osztunk meg veletek.

Az Európán kívüli hallgatói részképzési lehetőség jellemzően egy szemesztert, esetenként egy tanév időtartamát biztosító lehetőség tandíjmentes tanulmányok folytatására a BME valamely partneregyetemén.

A pályázat átfogó jellegű, azaz az eddigiektől eltérően már nem egyesével kerülnek meghirdetésre az egyes egyetemekre történő jelentkezési lehetőségek, hanem a minden kapcsolatunkra vonatkozó kiírás együttesen érhető el. A pályázat pótpályázatnak minősül, az éves kiírást a 2021-es naptári év első hónapjaiban tervezzük a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan. Jelen pályázati időszak rövid határidejű (különösen két egyetem esetében), de a jelentkezés beadásával kapcsolatban az egyszerűségre törekedtünk, emellett a lehető legtöbb információt igyekeztünk közzétenni az érdeklődő hallgatók számára a pontosabb informálódási lehetőség érdekében.

Ugyan a meghirdetett pályázati lehetőségek a következő félévben történő kiutazásokra vonatkoznak, a koronavírus helyzet miatt a tervezett mobilitások természetesen a jövőbeli egészségügyi helyzet függvényében valósulhatnak meg. Ennek megfelelően a jelentkezések státusza a jelentkezést követően is változhat a hazai hatóságok, a célország hatóságai vagy partneregyetem előírásainak értelmében.

A pályázat elérhetősége: http://nki.bme.hu/europan-tuli-hallgatoi-reszkepzes

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 16. (15:00 óra)
University of Technology, Sydney és Inha University esetében: szeptember 9. (15:00)

Támogatóink