Események
Készen álltok egy egyedi lehetőségre? A GDSC (Google Developer Student Club) BME meghív benneteket egy egyedülálló workshop-ra, ahol felfedezhetitek a vezető programozási nyelvet, a Mojo-t és elmélyedünk a Python szerepében az AI területén.

Esemény Részletei:

  • Időpont: 2023. október 27. (péntek) 14:00 – 17:00 óra
  • Helyszín: BME K épület, K172. terem
  • Regisztráció: Kattints ide

kép

A Mojo-ról: A Mojo egy új programozási nyelv, amely ötvözi a Python felhasználóbarát szintaxisát a rendszerprogramozás erejével. Az C sebességét kínálja, miközben zökkenőmentesen kapcsolódik a Python ökoszisztémájához. A GDSC BME szorosan követte a fejlesztését, és most megosztaná veletek a nyelvben rejlő lehetőségeket. A Mojo mellett megvitatjuk azt is, hogy miért a Python az elsődleges nyelv az AI területén, és milyen kihívásokkal szembesül.

Ki vehet részt: Ez az esemény minden hallgató számára nyitott, szakiránytól függetlenül.

Előkészítő anyag: Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzátok ki ebből az eseményből, egy héttel az esemény előtt előkészítő anyagot biztosítunk a regisztrált hallgatóknak. Ez az anyag jegyzeteket és linkeket tartalmaz alapvető ismeretforrásokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyabban készüljetek fel és vegyetek részt a műhelymunkán.

Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy kitárjátok a látókörötöket, és lépést tartsatok a folyamatosan változó programozási világban.

Várjuk, hogy találkozzunk veletek ezen az izgalmas eseményen, és hogy megosszuk veletek a Mojo és a Python tudását.

 

Üdvözlettel,

GDSC BME Csapata

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szakkollégiumok

    

Szakosztályok

                          

 

Kari öntevékeny körök